User Guide

Everything you need to know to get the most out of PianoPlanner

First Steps

Welcome to PianoPlanner! This guide will help you get started quickly. Begin with these essential settings and you'll be ready to book your first appointment within minutes.

Recommended Order

1. Business Details → 2. Working Hours → 3. Service Area → 4. Calendar → 5. Email → 6. Booking Link

Take some time to configure everything properly. This saves you work later and ensures that:

  • Travel times are calculated correctly
  • Customers can only book when you're available
  • Emails look professional with your own details
  • Appointments automatically appear in your calendar
Tip

Use the Onboarding Wizard (Settings → Onboarding) to be guided through the most important settings step by step.

Slett konto og data

Du kan når som helst slette PianoPlanner-kontoen din og alle tilknyttede data permanent. Det finnes to måter å gjøre dette på.

Slett den selv (anbefalt)

Åpne Innstillinger

Logg inn i PianoPlanner i appen eller på nettstedet, og gå til Innstillinger.

Slett konto

Bla til «Slett konto», bekreft, og kontoen din og alle data slettes umiddelbart.

Be om sletting via e-post

Kan du ikke lenger logge inn? Send en e-post til support@pianoplanner.com fra kontoens e-postadresse med emnet «Slett kontoen min». Vi behandler alle forespørsler innen 30 dager.

Slett bare dataene dine (behold kontoen)

Vil du slette dataene, men beholde kontoen? Gå til Innstillinger → Start på nytt. Dette sletter kunder, pianoer, avtaler, fakturaer, servicehistorikk, verkstedprosjekter og kjørelengde permanent, mens kontoen, innstillingene og abonnementet beholdes.

Foretrekker du å be om dette? Send en e-post til support@pianoplanner.com med emnet «Slett dataene mine».

Dette slettes

Kontoen og alle tilknyttede data slettes permanent: kunder, pianoer, avtaler, fakturaer, servicehistorikk, innstillinger og e-postmaler. Dette kan ikke angres.

Oppbevaring av data

Selvbetjent sletting skjer umiddelbart. Ved forespørsel via e-post slettes data innen 30 dager. Fakturaopplysninger som må beholdes etter loven, kan oppbevares i den lovpålagte perioden og slettes deretter.

Need Help?

Can't figure it out? Feel free to contact us.

Contact Support